Meer weten over onze aanpak? Meer info nodig? Bel ons op 053 70 14 24 Contacteer ons via e-mail

We bepalen in overleg de juiste look & feel van de verpakking. We produceren de doosjes in-house, pakken de goederen in en maken ze verzendklaar. Zullen we ze dan meteen ook verzenden? Het doosje ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ecologisch verantwoord zonder het gebruik van plastic vulmateriaal. Hiermee tover je een glimlach op de gezichten van je relaties, klanten en medewerkers. 

Tip 1: De perfecte doos - bescherming en presentatie

Een belangrijk aspect van geschenkverpakking is de juiste doos kiezen. Dit is niet alleen cruciaal voor de bescherming van de inhoud, maar ook voor de visuele aantrekkingskracht van het geschenk. Een goed passende doos voorkomt dat de onderdelen gaan schuiven en beschadigd raken tijdens het transport. Overweeg een op maat gemaakte doos voor een professionele uitstraling en optimale bescherming.

Nectarist pakket

Tip 2: Begin tijdig - stressvrije feestdagen

Naarmate het einde van het jaar nadert, neemt de drukte toe, en worden er vakantieplannen gemaakt. Voorkom tijdsdruk voor zowel jou als je leveranciers door vroeg te beginnen met de voorbereiding. Dit zal een overvloed aan pakjesstress voorkomen en ervoor zorgen dat alles vlotter verloopt. Begin er dus best nu al mee. 

Tip 3: Minder opvulling, meer duurzaamheid

Het gebruik van traditionele opvulmaterialen zoals luchtzakjes, noppenfolie en opvulchips is duur en vaak niet milieuvriendelijk. Bovendien garanderen ze niet altijd dat je pakketten zonder schade aankomen omdat de inhoud nog steeds kan bewegen. Overweeg alternatieve verpakkingsmethoden die zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk zijn. Minder lucht verzenden verlaagt je transportkost. Met een op maat gemaakte doos, kartonnen inlayers of gerecycleerd opvulmateriaal, verlaag je de milieu-impact van je project.

Tip 4: Kies voor lokale producten - ondersteun je gemeenschap

Een extra tip die een positieve impact kan hebben, is om lokale producten op te nemen in je geschenken. Door lokaal te kopen, ondersteun je bedrijven uit de buurt en versterk je de band met je gemeenschap. Bovendien voegen lokale producten een uniek en authentiek tintje toe aan je geschenken, wat je gebaar nog specialer maakt.

Tip 5: Think outside the box - Unieke geschenk

Laat je creativiteit de vrije loop. In plaats van de standaard cadeaucheques en traditionele geschenkpakketten, overweeg wat je zelf leuk zou vinden om te ontvangen. Wat zou echt indruk maken op je relaties, klanten of medewerkers? De sleutel is om geschenken te kiezen die een blijvende indruk achterlaten en jouw bedrijfswaarden uitstralen. Gevolg: de waardering voor jouw bedrijf neemt toe.

Tip 6: Voeg een persoonlijke touch toe

Een van de meest effectieve manieren om je geschenken extra speciaal te maken, is door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Deze kleine details maken het verschil. Ze zorgen ervoor dat de ontvanger zicht persoonlijk aangesproken voelt. Denk aan handgeschreven notities, gepersonaliseerde kaarten, een verwerkte boodschap in de verpakking of zelfs videoberichten via een QR code. Het maakt de gift niet alleen uniek, maar versterkt ook de band tussen jou en de ontvanger.

Pasco pakket

Tip 7: Bloeiende banden - Bouw aan relaties

In plaats van virtuele bijeenkomsten, overweeg om tijd en middelen te investeren in het bouwen van duurzame relaties. Zet een mentorprogramma op voor medewerkers, ga een samenwerking aan met lokale goede doelen, organiseer een netwerkevenement met lokale partners. Het bouwen aan sterke relaties met je team, klanten en partners werkt op de iets langere termijn een sterke verbinding met hen in de hand.

Met deze aangepaste tips en ideeën ben je klaar om een onvergetelijke geschenkervaring te creëren voor je relaties, klanten en medewerkers tijdens de feestdagen!

#GeschenkTips #FeestdagenInStijl
#MaatwerkGeschenken #LokaalKopen
#SterkeRelaties

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met jullie mee, contacteer ons vrijblijvend. 

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info