Meer weten over onze aanpak? Meer info nodig? Bel ons op +3253701424 Contacteer ons via e-mail

Maatwerkbedrijf MAAAT is een sterke ploeg die flexibel en snel inzetbaar is in heel wat sectoren: retail, bouw, automotive, voeding, logistiek, productie, recyclage …

We zijn de onmisbare schakels in uw onderneming en ondersteunen elke stap in uw productieproces.

Onze medewerkers spelen zowel thuis als op verplaatsing. Zo onderscheidt MAAAT zich als betrouwbare partner die topkwaliteit levert en maatschappelijk verantwoord ondernemen combineert met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.   

Logisitiek

MAAAT is een competitieve speler in de hoogste klasse en denkt samen met zijn klanten de beste strategie uit voor een optimaal resultaat. Een hechte teamspirit en de juiste inzet van multitalenten zijn hierbij de grootste troeven, net als het moderne machinepark van MAAAT.  

MAAAT garandeert voor elke opdracht een voltallige ploeg van gepassioneerde en trotse medewerkers. We scherpen hun expertise aan met doorgedreven opleidingen, wat bijdraagt tot de persoonlijke groei van onze medewerkers. 

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke, projectmatige samenwerking of een duurzaam partnerschap, MAAAT biedt telkens een verrassende oplossing.

Productie

MAAAT

Quote
Full visual

Geïnspireerd door onze werkwijze?

Heeft u zin in een samenwerking met MAAAT?

Onze ploeg enthousiaste medewerkers staan voor u klaar!


Contacteer MAAAT

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info