Meer weten over onze aanpak? Meer info nodig? Bel ons op 053701424 Contacteer ons via e-mail

VDL België, een toonaangevend toeleveringsbedrijf binnen de groep VDL, staat bekend om zijn hoogwaardige metaalbewerkingen en producten voor de automotive sector. 

Dit vooraanstaand bedrijf gelooft in de kracht van zijn medewerkers en de impact van technologische innovaties op het welzijn van de samenleving.
In een uitdagende markt waar het vinden van geschikte profielen een constante strijd is, heeft VDL gekozen voor een partnerschap met MAAAT.

Uitdaging

Een van de voornaamste uitdagingen waarmee VDL werd geconfronteerd, was het vinden van de juiste talenten om de continuïteit van hun productieproces te garanderen. In een sector waar vakmanschap en expertise cruciaal zijn, bleek het werven van gekwalificeerd personeel een complexe taak te zijn.


Dit leidde tot achterstanden in de productie, wat de concurrentiepositie van VDL onder druk zette.

VDL heeft gekozen voor een partnerschap met MAAAT waarbij een team gemotiveerde maatwerkers onder begeleiding van een maatwerkcoach ingeschakeld werd in de productie van VDL. Een jaar lang hebben ze samengewerkt om de uitdagingen aan te gaan, met opmerkelijke resultaten tot gevolg.

Oplossing

Met de expertise en ondersteuning van MAAAT heeft VDL een betrouwbare partner gevonden die de gekwalificeerde profielen kon leveren om de operationele behoeften van het bedrijf te vervullen.

Door een nauwe samenwerking met MAAAT kon VDL rekenen op een continue aanvoer van geschikte medewerkers, wat resulteerde in het wegwerken van achterstanden en het verbeteren van de delivery performance.

Dankzij de flexibiliteit en toewijding van MAAAT heeft VDL zijn productieproces te optimaliseren en concurrentievoordeel te behouden.

maatwerker en teamcoach aan de slag bij vdl

Resultaat

Dankzij de samenwerking met MAAAT heeft VDL zijn delivery performance aanzienlijk verbeterd en zijn achterstanden weggewerkt.

De medewerkers die MAAAT aanlevert, hebben zich niet alleen bewezen aan de pers, maar ze zijn ondertussen deel geworden van de VDL-familie.

Dankzij uitstekende communicatie op alle niveaus, van management tot teamcoaches en medewerkers, is de samenwerking tussen VDL en MAAAT als uiterst positief ervaren. De flexibiliteit en betrokkenheid van MAAAT hebben bijgedragen aan een soepel verlopend productieproces, elke dag opnieuw.

De samenwerking tussen VDL en MAAAT heeft niet alleen geleid tot operationele verbeteringen. Het heeft ook aangetoond dat een partnerschap gebaseerd op vertrouwen en samenwerking een win-winsituatie kan creëren voor beide partijen.

Voor VDL heeft de samenwerking met MAAAT de weg vrijgemaakt voor toekomstige groei en succes in een uitdagende markt!

MAAAT@VDL
MAAAT
MAAAT
MAAAT
MAAAT
MAAAT

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info