Meer weten over onze aanpak? Meer info nodig? Bel ons op 053 70 24 14 Contacteer ons via e-mail

Het elektrisch rijden zit in de lift. Elke elektrische wagen is voorzien van een stevige set laadkabels. Via het proces van tampondruk werkt MAAAT mee aan deze producties. Wij drukken 1600 logo’s per week op deze kabels.


Tampondruk is een repetitief werk dat vlot door verschillende medewerkers in onze ateliers wordt uitgevoerd. De voorbereiding van een drukopdracht start met het aanmaak van de beeldplaat (de zgn. cliché). Ondertussen maakt onze werkvoorbereider intern een mal aan om het te bedrukken artikel stevig vast te kunnen zetten in de drukmachine. De verf wordt geprepareerd en via een siliconenrubber afgezet op het artikel. De goedkeuring van het modelvoorbeeld door de klant is de laatste stap van de voorbereiding.

Honda laadkabel

Na het plaatsen van het logo wordt de kwaliteit per stuk gecontroleerd en een nachtje te drogen gelegd. Veel maatwerkers werken graag met industriële machines en zijn best fier bij oplevering van dit soort opdrachten. En van fiere maatwerkers worden wij als begeleider dan weer blij. Win-win, toch?

MAAAT
MAAAT
MAAAT
MAAAT

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info