Meer weten over onze aanpak? Meer info nodig? Bel ons op +32 (0)53 70 14 24 Contacteer ons via e-mail

Op maandag 9 januari huldigde de Provincie Oost-Vlaanderen vier verdienstelijke Oost-Vlamingen in het Provinciehuis in Gent. MAAAT werd in de bloemetjes gezet, net zoals de drie andere laureaten; verpakkingsvrije winkelketen OHNE, Bezoekerscentrum Lam Gods en Wijndomein Vandersteene.

 

 

 

Provincie Oost-Vlaanderen gaat elk jaar op zoek naar Oost-Vlamingen die zich op een bijzondere manier onderscheidden en zo de provincie op de kaart zetten in binnen- en buitenland. De jury koos voor MAAAT omwille van onze inspanning op het vlak van innovatie en circulaire economie. De manier waarop we oplossingen op maat van onze klant bedenken, de ondersteuning die we bieden in elke stap van de supply chain en de organisatie van een circulair event op onze site waren drie van de redenen waarom de deputatie besloot om MAAAT uit te roepen tot Verdienstelijke Oost-Vlaming 2022. 

 

 

 

Award MAAAT

Directeur Johan Delauw en voorzitter van onze Raad van Bestuur Philippe Kiekens mochten de award in ontvangst nemen uit handen van gedeputeerde An Vervliet.

Ontvangst award
Verdienstelijke Oost-Vlaming 2022: Bekijk de MAAAT video op Vimeo

Verdienstelijke Oost-Vlaming 2022: Bekijk de MAAAT video op Vimeo


Klik door naar de video

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info