Meer weten over onze aanpak? Meer info nodig? Bel ons op 053 70 14 24 Contacteer ons via e-mail

Verpakken is een deel van het MAAAT DNA. Hierin gaan we ver, én breed. Zo zorgen we ervoor dat het verpakken van goederen telkens als onderdeel van een grotere, langere keten is waardoor we extra kunnen inzetten op efficiëntie, integratie en het ondersteunen van onze partners.


Sinds enkele weken zorgen we er, met de Slimbox-technologie voor dat we ook perfect op maat kunnen verpakken. Dit houdt in dat we alle producten kunnen verpakken op maat van hun dimensies én specificaties. Zo zorgen we niet enkel dat de doos perfect de contouren van het product volgt, maar zorgen we er ook voor dat we dit kunnen doen met een 20tal verschillende types kartonnen verpakkingen. Zo kunnen we voor elke specificatie een ander type verpakking voorstellen. Dit kan gaan om: kostprijs, verzendveiligheid, duurzaamheid of zelfs customer experience en het esthetische karakter van het product/verpakking.

Project Lucien

Waarom zetten we specifiek in op verpakking op maat van jouw product?

 • Duurzaamheid:
  - Met een verpakking op maat zorgen we ervoor dat het product niet meer beweegt in de verpakking, dit zorgt voor een pak minder verzendschade
  - Verpakken op maat zorgt ervoor dat we geen opvulmateriaal meer nodig hebben
  - Verpakken op maat zorgt voor minder kartonverbruik
  - Kleinere verpakkingen zorgen voor een efficiënter, en duurzamer transport

 • Kosten efficiëntie:
  - Kleinere verpakkingen zorgen vaak voor goedkopere transportkosten
  - Broken goods is niet enkel een ramp voor de natuur, de ontvanger van een pakket, maar ook op financieel vlak
  - Geen opvulmateriaal meer nodig
  - Kleine downside: afhankelijk van het type verpakking kan het zijn dat we enkele seconden meer nodig hebben om het product te verpakken, dit nemen we best mee in de kostprijsberekening (die we trouwens graag samen met jullie kunnen maken)

 • Customer experience:
  - Ontvangers (of dat nu bedrijven of particulieren zijn) hechten echt wel meer belang aan milieuvriendelijke oplossingen
  - Verhoog de gepercipieerde waarde van jouw product & merk door een professionele verpakking
  - De nieuwe technologie zorgt voor een brede waaier aan nieuwe, creatieve verpakkingsmogelijkheden: inlays, graveringen, inkepingen, personalisaties, scheurstrips, print,… you name it (we kicken er trouwens op hier samen met jou mee over samen te denken & uit te voeren)

Long story short: we openen vanaf nu een heel brede waaier aan verpakkingsoplossingen, die we kunnen integreren in een volledige fulfilment flow. Benieuwd wat de impact kan zijn voor jouw product, verpakking of verzending?

Contacteer ons vrijblijvend en dan bekijken we samen of dit ook voor jullie relevant kan zijn. We kijken er alvast naar uit!

 

 

Annelies Vermeulen

Sales Coördinator

Op MAA(A)T doos

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info