Meer weten over onze aanpak? Meer info nodig? Bel ons op +32 (0)53 70 14 24 Contacteer ons via e-mail

MAAAT draait op volle toeren, ook in moeilijke tijden. 

“De coronacrisis was een uitdagende periode, ook voor het bedrijfsleven. Maar wij hebben onze meerwaarde als maatwerkbedrijf bewezen.” Johan Delauw, sinds 2019 algemeen directeur van MAAAT, is terecht fier op de prestaties van de voorbije maanden:

“Waar andere maatwerkbedrijven hun werkzaamheden zagen wegvallen, bleek bij ons de vraag groter dan het aanbod: 75% van de opdrachten liep door, terwijl we in de eerste weken van de lockdown slechts 50% van de personeelsleden een veilige werkplek konden verzekeren.

Sommige van onze klanten kregen te maken met een onverwachte piek in hun productie. Om alles tijdig de deur uit te krijgen, bleek onze wendbaarheid een grote troef. Tegelijkertijd werd ook bij MAAAT zelf alles in het werk gesteld om de 165 medewerkers opnieuw aan de slag te laten gaan. Iets dat ons ook is gelukt sinds 1 juli.” 

Johan Delauw

MAAAT biedt oplossingen 

Corona is niet de enige uitdaging op het pad. Maatwerkbedrijven moeten vaak opboksen tegen vooroordelen en tegen concurrentie uit lagelonenlanden. Toch ziet MAAAT de toekomst positief en zelfzeker tegemoet.

“We voelen ons klaar voor de toekomst. We ontwikkelden een langetermijnvisie waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen en lokale verankering centraal staan."

"Bovendien zet MAAAT in op duurzame partnerschappen en onze oplossingen op maat. We zijn er voor de klant in elke stap van zijn supply chain. Daarbij zorgen we niet enkel voor een enthousiaste en gedreven ploeg die de uitvoering tot in de puntjes verzorgt. Wij gaan een stap verder: onze teamcoaches zijn experts in hun vakgebied en begeleiden onze klanten in het optimaliseren van de productieprocessen."

" MAAAT werkt mee én denkt mee als een echte partner.” 

Quote

Uw productie, onze zorg 

De langetermijnvisie resulteerde ook in een ambitieus masterplan.

“MAAAT investeert al sinds de oprichting in 1968 in zijn mensen. In de zeer nabije toekomst investeren we ook in onze infrastructuur. Dat is wat onze medewerkers en onze klanten verdienen.

Momenteel hebben we 7.000 m² aan logistieke en productieruimte. Als alles volgens plan verloopt wordt dat in de loop van 2021 minstens 9.500 m². Ook voor de invulling van de kantoorruimtes liggen er een aantal innovatieve plannen klaar om uitgerold te worden.

Er ligt veel werk op de plank, maar we mogen best ambitieus zijn. MAAAT is een professionele speler en dat tonen we met onze nieuwe strategie. Als onze klanten op problemen stuiten in hun productie- of logistiek proces, dan zoekt MAAAT de oplossing.” 

Quote
CORONA

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden. Meer info